Zoeken

NIEUW! De Karsten Amara en meer..

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs lanceren we een heleboel nieuwe artikelen! Rechstreeks uit ons atelier hier in Zwaag. We hebben zelfs een splinternieuwe tent meegenomen. Welke precies en wat allemaal? Lees snel verder!

Een Karsten Tent die supersnel en stevig staat, zonder pomp. Dát was even wennen voor onze fans, toen de eerste Karsten Tunneltent het levenslicht zag. Maar dat duurde niet lang, want de tunneltenten werden al snel omarmt door een grote nieuwe groep tentkampeerders. Inmiddels is de Karsten Tunneltent niet meer weg te denken uit de Karsten Tenten Collectie. Na de 2800 volgde een hele trits nieuwe modellen en afmetingen, maar de 2800 bleef de favoriet van velen. Onze allereerste. Onze stamoudste. Daarom lanceren we op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht een upgrade van de 2800, geheel in stijl met succesvolle Karsten Opera, Lacerta en Imperia. We noemen haar: Karsten Amara.

Profiteer in Utrecht van de Beursactie:
10% korting op álle tenten + organizer of pomp kado!

Nieuwe luifels

De Karsten Amara staat niet op zichzelf: samen met de Amara lanceren we een aantal nieuwe luifels. Speciaal ontworpen voor de Karsten Tunneltenten. Want die mooie standaard luifel is heerlijk, maar mocht je net iets meer luifel wensen, dan kun je de tunneltent vanaf nu uitbreiden met een heuse Verlengluifel. Standaard voorzien van twee grote ramen aan weerszijden, rits je ‘m eenvoudig in tussen de tent en de standaard meegeleverde luifel. En is dat nóg niet genoeg luifel voor je? Dan kun je de Tunneltent verder uitbreiden met een Regen- of Combiluifel*. Zo wordt kamperen wel héél comfortabel!

Let op! De originele 2800 en 3600 zullen we intussen langzaam uitfaseren. Dus mocht je je hart verloren hebben aan één van deze klassiekers? Wacht dan niet te lang want OP=OP!

Kastwand Oppomptenten

En dan hebben we nog een nieuwtje: de nieuwste opbergaccessoire voor de Karsten Oppomptenten. De Kastwand Verlengluifel! Als je nu een Verlengluifel aanschaft om je Comfortluifel te verlengen, komt deze standaard met 2 ritsen aan de linkerzijde. Speciaal voor de Kastwand! Een zee aan opbergruimte die zich compact laat vervoeren, maar eenmaal ingeritst een stevig portie wegzet vormt. Heb je al een Verlengluifel maar nog niet de ritsen? Die kunnen we er alsnog in monteren, voor slechts 80,- Maak een afspraak tijdens de reparatieweek en we zetten ze erin terwijl je wacht. Of stuur ‘m even op! Dan sturen we ‘m terug, tegelijk met je nieuwe Kastwand VL.

Lees meer over de Karsten Amara

 

*de Regenluifel is er alleen voor de Karsten Opera, Amara en Lacerta.

 

Made in Holland Made in Holland